This site is using cookies to optimize it and for statisitic means. Our privacy statement describes how we are using your data.
By keep using this site you agree with the use of cookies.

Luxe Tentlodges | Portugal

Gastenboek en Reviews

Dit is pas glamping! We voelden ons meteen thuis in lodge Larix, van binnen en buiten een prachtig houten interieur, van alle gemakken voorzien, heerlijke bedden tot en met een luxe douchecabine aan toe. Wakker worden met het gekukeleku van de haan, op de veranda genieten van het landelijke uitzicht of de sterrenhemel. Een duik nemen in het gemeenschappelijke zwembad, waar ook de stenen bbq staat met twee picknicktafels. Er staan drie tentlodges op het mooi aangelegde en goed verzorgde terrein, met elk ook buiten een eigen picknicktafel. Er is een gezamenlijke wasmachine. Het geheel heeft een sfeervolle uitstraling en ademt rust.

Met lodge Larix als prima uitvalsbasis bezochten wij met onze huurauto in twee weken de prachtige en afwisselende omgeving tussen Porto en Lissabon en hebben genoten van authentieke dorpjes, pure restaurantjes, prachige (natuur)stranden en mooie plaatsen.

Silver Coast Glamping van Iris en Geert: een aanrader!

Beoordeling op Zoover: 10

Reviews

Want to know more?

Call or app 00351 926400611 or e-mail. We will answer (amost) right-away!

Send a message!

 

Budget Car rental

You can rent your holiday car true us as well!

Check the tariffs

Recommended by Glampings

Recommended on Glampings.nl